Scroll Top
mi vagyunk a...
digitly

Ismerd meg, hogy hogyan dolgozunk, miben hiszünk, milyen értékeket vallunk és milyen céljaink vannak. 

digitly marketing ügynökség rólunk kreatív
6
céges érték
6
 
céges érték
Miért tartjuk fontosnak, hogy az értékekről beszéljünk?

Mert szeretnénk, ha ügyfeleink is ismernék, hogy milyen elvek és sztenderdek betartására törekszünk. Számos cég beszél értékekről és erényekről, de kevesen próbálnak igazán az általuk meghatározott alapértékek szerint működni, és talán még kevesebb vállalkozásnak sikerül valójában megtartani ezeket az irányokat.

Azon vagyunk, hogy a mindennapokban is betartsuk és betartassuk ezeket saját magunkkal, mert ez szavatolja a közös munka sikerét, ügyfeleink és vevőik elégedettségét.

Minden nap egy lépéssel előrébb akarunk járni, mint az azt megelőző napon. Tudjuk, hogy a fejlődés csak változással és tanulással érhető el, ezért már a toborzásnál is feltétel az, hogy olyan szakembereket vegyünk fel, akikben megjelenik az igény a tanulásra és az önfejlesztésre. 

Csapatként is folyamatosan képezzük magunkat, bátran hozunk be új nézőpontokat vagy innovációkat a munkánk során, mert hisszük, hogy csak így tudunk naprakész, modern és a célközönséget is hatékonyan elérő kampányokat létrehozni. Főként egy olyan gyorsan változó ágazatban, mint a marketing.

Az egyik legfontosabb céges küldetésünk transzparensnek lenni. Abban amit csinálunk, ahogyan csináljuk, és amiért csináljuk. Az ügyféllel kialakított bizalmi kapcsolat alapja az, hogy a megbízott ügynökség átláthatóan működik, és megkíméli az ügyfelet a szokásos „marketinges dumáktól” és a mellébeszélésektől.

Ha nehézségekbe ütközünk a közös munka során, akkor a megoldási javaslat mellett közérthető módon magyarázzuk el az ügyfélnek, hogy miért kell más megközelítést alkalmazni a  kitűzött célok eléréséhez. Kizárólag az őszinteségben hiszünk, hiszen így tudjuk közösen felismerni a hibákat, és kijavítva azokat még sikeresebbé tenni a velünk együtt dolgozó vállalkozásokat. 

A jövőbeli kihívásokra már ma keressük a megoldásokat, és ha úgy látjuk, hogy egy új marketing csatorna vagy eszköz hatékonyan tudná szolgálni ügyfeleink céljait, azt rendszerint jelezzük. 

Ahelyett, hogy reagálnánk a történésekre, szeretjük mi formálni a saját jövőnket. Csapatunk tagjaitól a proaktivitás mellett azt is elvárjuk, hogy egyedi meglátásaikat és kreatív ötleteiket bátran képviseljék, hiszen így lehet leginkább hasznosítani a csapat szellemi tőkéjét. 

Olyan megoldásokat alkalmazunk, amelyek a közösen kijelölt célhoz visznek közelebb, a számokban hiszünk, és a kreatív ötleteinket az azokból kinyerhető következtetésekre építjük fel. Úgy gondoljuk, hogy minden vállalkozás esetében egyéni és személyre szabott stratégiára van szükség, hiszen ahogyan a siker is minden cég és vezető esetében mást jelent, úgy az oda vezető út is eltérő.

A siker számunkra több annál, mint az év végi költségvetésen megjelenő bevétel. A sikeres és eredményes munka nálunk értéket is teremt az ügyfél és annak vevői számára,  megalapozza a további növekedést és fejlődést, emellett pedig kiemeli a vállalkozást a versenytársai közül. 

Törekszünk arra, hogy minden nap, minden kampány során pozitívan álljunk a dolgokhoz, mind csapatként és egyénenként is. Természetesen emberek vagyunk, nem lehet mindig jókedvünk, de ha a csapatra alapvetően jellemző a pozitivitás, akkor az az egyén munkájára is hatással lesz. 

A pozitív légkör megteremtéséhez hozzájárul az is, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelkedő munka elismerésére, a csapattagok munka-magánélet egyensúlyának megóvására, illetve örülünk a kérdéseknek, figyelmes hallgatók vagyunk, és örülünk a csapattagok által megfogalmazott javaslatoknak, konstruktív észrevételeknek.

Megalakulásunk óta elektronikus számlázást használunk, és partnereinket is erre bíztatjuk. Emellett amikor elkerülhetetlen a nyomtatás, kizárólag újrahasznosított papírt és környezetkímélő tintapatront használunk.

Mindannyian fontosnak tartjuk egy élhetőbb bolygó megteremtését saját magunknak, gyermekeinknek és unokáinknak. Elhatároztuk tehát, hogy minden év végén annyi facsemetét fogunk ültetni, ahány ügyfelünk volt az adott naptári évben. 

Takács Dániel
Digitly
Ügyvezető

Attól különleges a csapatunk, hogy minden ügyfél vállalkozását sajátunkként kezeljük, és a kitűzött célokat és mérföldköveket innovatív megoldásokkal és proaktív szakértői munkával érjük el. A közös munka során nem csak az eredményekkel leszel elégedett, de úgy is fogod érezni, hogy a megfelelő csapatot választottad.

hogyan dolgozunk?
a közös munka sosem volt egyszerűbb

Hat lépésben mutatjuk be, hogyan nézne ki vállalkozásod marketingjének kiszervezése, ha úgy döntesz, hogy velünk kezded el a közös munkát. 

01.
ajánlatkérés

Az együttműködésünk első lépése, hogy megválaszolod a legfontosabb kérdéseket, és ajánlatot kérsz tőlünk. 

02.
megállapodás

Az ajánlat elkészítése és elfogadása után szerződést kötünk, így hivatalosan is elkezdődik a közös munka.

03.
stratégia

Elkészítjük a vállalkozásod számára legoptimálisabb digitális marketing stratégiát, melyre te is rábólintasz.

04.
kivitelezés

Elkezdjük végrehajtani a stratégiát, elvégezzük a setupokat és elindulnak a havi szolgáltatások is.

05.
optimalizálás

A különböző analitikák alapján elkezdjük optimalizálni a folyamatokat, finomhangoljuk a kampányokat.

06.
Riportolás

Jelentést készítünk neked a munkánkról és az elért eredményekről, melyet együtt elemzünk és értékelünk ki.

felkeltettük az érdeklődésed?

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velünk, mert szimpatikusnak találtál minket, és azt, ahogyan dolgozunk, kattints az induláshoz!

vedd fel a kapcsolatot!
kérj tőlünk ajánlatot!
dolgozz a digitly-nél! 

Ha úgy érzed, hogy könnyedén tudsz azonosulni az értékeinkkel, és szimpatikus az, ahogyan dolgozunk, akkor nézz szét nyitott pozícióink között a karrier oldalon. 

Ha esetleg nem találsz éppen olyan állást, ami megfelelne neked, küldd el nekünk az önéletrajzod, és amikor egy számodra is releváns pozíció nyílik a cégben, meg fogunk keresni. 

digitly dolgozz nálunk karrier