Scroll Top
Tudod, mennyi pénzt veszít céged azzal, hogy nincs a google  első találatai  között?

A keresőoptimalizálási checklistánkban leírt közel 90 tipp segítségével a Google tetejére repítheted weboldalad.

digitly-seo-checklist-front-notebook
miért éri meg nagyon
első helyre kerülni a google-ben? 🥇
mi tartja vissza a vállalkozásokat?
a legnagyobb SEo hibák manapság 

SEO konzultációkon, illetve a korábbi és jelenlegi ügyfelekkel folytatott együttműködések alkalmával jellemzően  három kritikus hiba  szokott felmerülni, amelyet a legtöbb vállalkozás elkövet a keresőoptimalizálás során:

1Sokan azt gondolják, hogy a SEO egy hasonlóan gyors bevételszerzési módszer, mint a hirdetések, és rögtön várják az eredményeket. Miután ezek nem érkeznek meg, csökkentik vagy teljesen leállítják a SEO-ra fordított erőforrásokat.

2Vannak olyanok, akik számára éveken keresztül működött a SEO több-kevesebb sikerrel, azonban a Google update-ek és más környezeti változások miatt a kedvező pozíciók elvesztek, azonban nem tesznek semmit azért, hogy visszanyerjék ezeket.

3És vannak azok a cégek, akik bár foglalkoznak SEO-val, de azt nem egy jól kidolgozott stratégiát követve, hanem kapkodva, csapongóan teszik, mindenből egy kicsit csinálnak, de semmit sem kiemelkedően. Természetesen az eredmény elmarad.

értem, értem...
oké, hogyan tovább?

Már tudjuk, hogy:
🔎 miért éri meg időt és energiát fektetni a keresőoptimalizálásba,
⛔ milyen kritikus hibákat kell mindenképp elkerülni,
🤔 de akkor hogyan érdemes (ismét) nekifutni? 

Ha szeretnéd vállalkozásod SEO-ját a következő szintre emelni, és ezzel együtt nagyobb bevételre szert tenni, akkor tudjuk, mire van szükséged!

repítsd weboldalad a google tetejére
 seo checklistánk  segítségével

Mindenki szeretne az első helyekre kerülni, de nagyon kevés vállalkozás rendelkezik az ehhez szükséges komplex és gyakorlatias SEO stratégiával, így végül nem is érik ezt el. Ez a Google Sheet fájl mindent tartalmaz annak érdekében, hogy kijavítsd weboldalad jelenlegi SEO hibáit, priorizáld az előtted álló feladatokat, és a keresési találatok tetejére katapultáld weboldalad 88 keresőoptimalizálási feladat és teendő elvégzésével és kipipálásával. 

nem érdemes tovább halogatni
vásárold meg a seo checklistát most!
A hatékony seo ideje elérkezett! 🎉

A SEO Checklista a keresőoptimalizálásba fordítandó erőforrásaid mellé tudatos stratégiát biztosít, hogy költséghatékony módon kerülj versenytársaid elé a Google keresőjében. 

A checklista 8 részből áll, megtalálhatók benne általános tippek, felhasználói élmény javítására vonatkozó javaslatok, a weboldal teljesítményének növelése érdekében elvégezendő feladatok, technikai keresőoptimalizálással és oldalak optimalizálásával kapcsolatos javaslatok, SEO tartalmak gyártásához szükséges tippek, a hatékony linképítéshez szükséges tanácsok és lokális SEO-ra vonatkozó teendők.

SEo checklista
$34.99
$19
✔️ Interaktív és átlátható spreadsheet
✔️ 8 modulra bontott cselekvési terv
✔️ 88 gyakorlatias SEO tipp és tanács

A fizetés a Gumroad oldalán keresztül történik.

fizetési opciók gumroad
komplex seo szolgáltatáscsomag

Ezt válaszd, ha a SEO Checklista mellé teljeskörű auditot és kivitelezést is szeretnél igénybe venni.

Egyéni ajánlat
💬 60 perces online SEO konzultáció
✔️ SEO Checklista Google Sheet formátumban
📝 Teljeskörű weboldal SEO audit
ami még érdekelhet
gyakori kérdések és válaszok

A SEO Checklista tartalmazza azokat a tippeket és trükköket, illetve azt az átfogó keresőoptimalizálással kapcsolatos tudást, amelyet kollégáink is elsajátítanak nálunk, illetve amelyek segítségével ügyfeleinknek az elmúlt években hatékony és időtálló eredményeket tudtunk biztosítani. 

A SEO szakembertől egy marketinget kedvelő személyen át egy lelkes, a keresőoptimalizálást még éppen csak tanulni kezdőig mindenki hasznosítani tudja ezt a listát, és ki tud nyerni maga és/vagy vállalkozása számára olyan értéket, amely könnyedén átültethető a gyakorlatba. 

A SEO checklista nem egy tanfolyam, és nem is egy képzés. Ez egy, a gyakorlatba könnyedén átültethető feladatlista, amelynek segítségével bármely weboldal oldalait, termékeit és blogbejegyzéseit a Google első oldalaira lehet rangsorolni.

Ebből adódóan egy keresőoptimalizálási képzést nem helyettesít, az ennek megvásárlásával nem kiváltható, sőt, erősen ajánlott.

A vásárlás a gumroad.com weboldalán keresztül történik, teljesen biztonságos módon. Emellett a gumroad.com ügyfélszolgálatához tudsz fordulni panasszal, illetve ezen a weboldalon keresztül tudod testreszabni a számlát is. A vásárlásra a GumRoad általános szerződési feltételei vonatkoznak.

Amennyiben bármilyen probléma felmerülne, melyre a gumroad.com ne tudna választ adni, fordulj hozzánk az info@digitly.hu címen!

Meggyőztünk? Akkor ne késlekedj!